UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Usluge prijevoda

Par korisnih informacija o nama

Komunikacija je ključ svega – od kvalitetnog odnosa s drugom osobom do poslovnog uspjeha. Brza i kvalitetna usluga prevođenja jedan je od glavnih koraka pri iskorištavanju potencijala novih tržišta i širenju vašeg poslovnog carstva. Zakonska usklađenost, marketinška strategija, korisnička služba i, na kraju krajeva, cijela slika vašeg brenda ovisi o kvaliteti prijevoda i koliko uspješno prenosite svoju poruku potencijalnim potrošačima.

ZA VAS NUDIMO:
Prijevod teksta nije samo prebacivanje teksta iz jednoga u drugi jezik. Osim izvrsnoga poznavanja gramatike i pravopisa, prevoditelj treba poznavati i kulturu jezika na koji prevodi, njegove posebnosti i jezične nijanse te terminologiju područja i djelatnosti na koje se prijevod odnosi. U Sinonimu svemu tome pridajemo posebnu pažnju kako bi smisao poruke ostao netaknut.

Koji su rokovi:
Svjesni smo koliko su važni rokovi i brzina isporuke. S nama možete biti sigurni da ćete sve potrebne materijale dobiti na vrijeme, bez ustupaka nauštrb kvalitete usluge. Ako nije moguće isporučiti uslugu u željenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme i dogovoriti uvjete kojima ćete biti zadovoljni.

Koje vrste prijevoda radimo:

Neovjerene prijevode: Riječ je uglavnom o prijevodima web stranica, dopisa, novinskih članaka i ostaloga za što naručitelj smatra da mu nije potreba ovjera sudskog tumača.

Simultani prijevod: Simultani prevoditelji nalaze se u izoliranim kabinama i putem slušalica slušaju što govornik govori te istodobno usmeno prevode na ciljni jezik.

Konsekutivni prijevod: Prevoditelj sjedi u istoj prostoriji s ostalim sudionicima i na temelju bilježaka koje je načinio dok je govornik govorio iznosi, nakon što govornik završi, skraćenu verziju izrečenog.

Lekture vaših radova: Diplomski ili doktorski rad, znanstveni članak ili jednostavno želite da je određeni tekst napisan u duhu hrvatskog jezika ili nekog stranog jezika.

Koje jezike nudimo: hrvatski, engleski, talijanski i njemački.
Za više inforamacija slobodno nas kontaktirajte na dole navedene kontakte.

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: